WELLとは

2.2. WHSRの評価カテゴリー

WELL Health-Safety Rating (Q1 2021)

Cleaning and sanitization procedures / 洗浄および消毒の方法
SC1
SC2
SC3
SC4
SC5
Support Handwashing / 手洗いのサポート
Reduce Surface Contact / 表面接触の削減
Improve Cleaning Practices / 洗浄方法の改善
Select Preferred Cleaning Products / 望ましいクリーニング製品の選択
Reduce Respiratory Particle Exposure / 呼吸器粒子への暴露削減
Emergency Preparedness Programs / 緊急事態準備プログラム
SE1
SE2
SE3
SE4
SE5
Develop Emergency Preparedness Plan / 緊急時準備計画の策定
Create Business Continuity Plan / 事業継続計画の策定
Plan for Healthy Re-Entry / 健康を配慮した建物利用再開計画
Provide Emergency Resources / 緊急時に必要なものの提供
Bolster Emergency Resilience / 緊急時レジリエンスの強化
Health Service Resources / 医療サービスのリソース
SH1
SH2
SH3
SH4
SH5
Provide Sick Leave / 病気休暇の提供
Provide Health Benefits / 医療サービスの提供
Support Mental Health Recovery / メンタルヘルスの回復支援
Promote Flu Vaccines / インフルエンザワクチン接種の推進
Promote a Smoke-Free Environment / 禁煙環境の推進
Air and Water Quality Management / 空気質および水質管理
SA1
SA2
SA3
SA4
SA5
Assess Ventilation / 換気のアセスメント
Assess and Maintain Air Treatment Systems / 空気処理システムの評価と維持
Develop Legionella Management Plan / レジオネラ管理計画の策定 Monitor Air and Water Quality / 空気質と水質のモニタリング
Manage Mold and Moisture / カビと湿気の管理
Stakeholder Engagement and Communication / 利害関係者の関与とコミュニケーション
SS1
SS2
Promote Health and Wellness / 健康とウェルネスの促進 Share Food Inspection Information / 食品検査情報の共有
Innovation / イノベーション
SI1
SI2
SI3
SI4
Innovation I
Innovation II
Innovation III
Gateways to Health-Safety